Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Son Dakika Deprem Denizli : Son depremler: İç Ege sallandı… Denizli'de korkutan deprem ... - Afad'dan yapılan açıklamada, acıpayam ilçesinde saat 03.41'de, 4,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği belirtildi.

Son Dakika Deprem Denizli : Son depremler: İç Ege sallandı… Denizli'de korkutan deprem ... - Afad'dan yapılan açıklamada, acıpayam ilçesinde saat 03.41'de, 4,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği belirtildi.. Isparta, denizli, burdur, antalya, bursa, i̇zmir, afyonkarahisar'da da hissedilen depremde birçok bina yıkıldı. Denizli'nin bozkurt ilçesinde saat 07:52'de 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Denizli'de son dakika korkutan deprem! Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü ulusal deprem i̇zleme merkezi. Denizli'de saat 03.21'de merkez üssü pamukkale ilçesine bağlı irganlı mahallesi olan 3.5 büyüklüğünde orta şiddetli bir deprem meydana geldi.

Son dakika › güncel › denizli'de bir deprem daha meydana geldi! Kandilli rasathanesi de denizli'de meydana gelen depreme ilişkin bilgi notu paylaştı. Bu depremden 8 dakika sonra merkez üssü kocadere. Deni̇zli̇ son depremler listesi için tıklayınız. Denizli deprem haberi sayfasında en son yaşanan denizli deprem gelişmeleri ile birlikte geçmişten bugüne son dakika denizli deprem haberleri de dahil olmak üzere toplam 13 haber bulunmuştur.

Son Dakika: Denizli'de deprem! Denizli'de kaç büyüklüğünde ...
Son Dakika: Denizli'de deprem! Denizli'de kaç büyüklüğünde ... from foto.haberler.com
Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü ulusal deprem i̇zleme merkezi. Denizli'den son dakika haberi geldi. Denizli'de, merkez üssü merkezefedi ilçesi olan 3.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 1 şubat 2021 ege denizi, karaburun (i̇zmir) açıkları mw 5.1 depremine i̇lişkin ön değerlendirme raporu. Denizli'de sabah saatlerinde 5,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesinden son dakika denizli depremi açıklaması. Bu depremden 8 dakika sonra merkez üssü kocadere. Son dakika denizli deprem haberi.

Denizli yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları.

Denizli'nin acıpayam ilçesinde 5.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Denizli acıpayan'da 5.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Denizli yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. Bu depremden 8 dakika sonra merkez üssü kocadere. Denizli'de şiddetli bir deprem meydana geldi. Denizli vali vekili turan atlamaz, son durumu anlattı Denizli'de saat 14.25'te merkez üssü bozkurt ilçesi olan 6.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. .türkiye ve yakın çevresindeki son depremler. Kandilli rasathanesinden son dakika denizli depremi açıklaması. Deprem aydın, antalya, muğla, burdur, uşak ve isparta'da da hissedildi. Denizli, acıpayam'da 5,5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. denildi. Birçok evin hasar gördüğü deprem birçok ilde hissedildi. Denizli'de son dakika korkutan deprem!

.rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü deprem verilerine göre denizli'nin çardak ilçesinde 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Ege bölgesi'nde yer alan denizli'de yerel saatle 14.25'te şiddetli bir deprem meydana geldi. Denizli'de şiddetli bir deprem meydana geldi. Denizli'de meydana gelen depremlerin merkez üssü ve şiddetine son dakika buradan ulaşabilirsiniz. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi depremin büyüklüğünü 5.0 olarak duyurdu.

Son dakika. Denizli'de deprem! son depremler - Yeni Şafak
Son dakika. Denizli'de deprem! son depremler - Yeni Şafak from img.piri.net
Kandilli rasathanesi de denizli'de meydana gelen depreme ilişkin bilgi notu paylaştı. .rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü deprem verilerine göre denizli'nin çardak ilçesinde 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İşte merkez üssü denizli'nin pamukkale ilçesinde meydana gelen depremin büyüklüğü… afad duyurdu son dakika haberine göre denizli'de bir deprem meydana geldi. 2021.07.25 10:42:09 38.9777 26.0212 18.8 Denizli'de şiddetli bir deprem meydana geldi. Denizli'de saat 14.25'te merkez üssü bozkurt ilçesi olan 6.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 1 şubat 2021 ege denizi, karaburun (i̇zmir) açıkları mw 5.1 depremine i̇lişkin ön değerlendirme raporu. Şiddetli deprem denizli'de de hissedildi.

Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi depremin büyüklüğünü 5.0 olarak duyurdu.

Denizli'de saat 03.21'de merkez üssü pamukkale ilçesine bağlı irganlı mahallesi olan 3.5 büyüklüğünde orta şiddetli bir deprem meydana geldi. Haberler yaşam haberleri son dakika haberi | denizli'de deprem. Sarsıntı çevre illerde de hissedildi. Edililen bilgiye göre denizli'nin hissettiği deprem çevre iller i̇zmir, manisa tarafından da hissedildi. İşte 19 aralık 2020 son depremler! Pazar akşamı da ankara 4,5 büyüklüğünde bir depremle sarsılmıştı. Kocadere 5 temmuz 2021 18:02 son deprem. Denizlide şiddetli deprem meydana geldi. Denizli'de, merkez üssü merkezefedi ilçesi olan 3.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Denizli'de meydana gelen depremlerin merkez üssü ve şiddetine son dakika buradan ulaşabilirsiniz. Denizli'nin bozkurt ilçesinde saat 07:52'de 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Denizli, acıpayam'da 5,5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. denildi. 8 ağustos 2019 denizli depremi.

Deprem aydın, antalya, muğla, burdur, uşak ve isparta'da da hissedildi. #denizli muğladaki depremle sallandı #denizli deprem haberleri #denizlide deprem #muğlada deprem #son dakika denizlide deprem. Denizli deprem haberi sayfasında en son yaşanan denizli deprem gelişmeleri ile birlikte geçmişten bugüne son dakika denizli deprem haberleri de dahil olmak üzere toplam 13 haber bulunmuştur. Denizli'de, merkez üssü merkezefedi ilçesi olan 3.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Denizlide şiddetli deprem meydana geldi.

Ege'de şiddetli deprem, İzmir, Manisa, Denizli ve Marmaris ...
Ege'de şiddetli deprem, İzmir, Manisa, Denizli ve Marmaris ... from www.birhaberoku.com
Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü ulusal deprem i̇zleme merkezi. Denizli'nin acıpayam ilçesinde 5.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Denizli'de saat 14.25'te merkez üssü bozkurt ilçesi olan 6.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Şiddetli deprem denizli'de de hissedildi. İşte merkez üssü denizli'nin pamukkale ilçesinde meydana gelen depremin büyüklüğü… afad duyurdu son dakika haberine göre denizli'de bir deprem meydana geldi. Kiğı (bingöl) depremi mw 5.2 ön degerlendirme raporu. Denizli'de şiddetli bir deprem meydana geldi. Son dakika gelen bilgilere göre;

8 ağustos 2019 denizli depremi.

Bölgeden haberi aktaran muhabirimiz, merkezde depremin hissedildiğini aktardı. Denizli'de sabah saatlerinde 5,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Birçok evin hasar gördüğü deprem birçok ilde hissedildi. Şiddetli deprem denizli'de de hissedildi. Pazar akşamı da ankara 4,5 büyüklüğünde bir depremle sarsılmıştı. Deni̇zli̇ son depremler listesi için tıklayınız. Denizli'de şiddetli bir deprem meydana geldi. Denizli yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. Kocadere 5 temmuz 2021 18:02 son deprem. .türkiye ve yakın çevresindeki son depremler. Denizli'nin bozkurt ilçesinde saat 07:52'de 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Denizli'de saat 03.21'de merkez üssü pamukkale ilçesine bağlı irganlı mahallesi olan 3.5 büyüklüğünde orta şiddetli bir deprem meydana geldi. Denizli'de saat 14.19'da şiddetli bir deprem meydana geldi.

Denizli'de, merkez üssü merkezefedi ilçesi olan 30 büyüklüğünde deprem meydana geldi son dakika deprem. İşte 19 aralık 2020 son depremler!